Algemene voorwaarden

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van rikus75, KvK-nummer 60122579,BTW-nummer 147295907B01 . Op alle overeenkomsten gesloten met rikus75 is Nederlands Recht van toepassing.

Prijzen
De prijzen zijn in euro’s. Onze producten vallen onder de btw-margeregeling, wat inhoudt dat ze vrijgesteld zijn van btw. Wanneer u liever een factuur ontvangt met btw dan is dit mogelijk, de prijzen op de website zijn exclusief btw, en exclusief verzendkosten.

Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld.

Afmetingen
De afmetingen genoemd bij onze artikelen zijn globaal, deze maten kunnen enigszins afwijken.

Betaling
De betaling dient vooraf te geschieden of contant bij de bezorging onder rembours of afhalen van het product.

1. Nadat u een bestelling gedaan hebt via www.rikus75.nl ontvangt u automatisch een orderbevestiging per mail. Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van rikus75 wordt uw bestelling in behandeling genomen. Bij uw bestelling vindt u de factuur van rikus75.
2. Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (danwel machtiging) tot betaling geeft.
3. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Verzendkosten
verzendkosten worden indien van toepassing bij de bestelling vermeld. (verzending buiten NL en BE mogelijk in overleg)

Afhalen
Alle artikelen kunnen op afspraak worden afgehaald in Halsteren.

Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling na het plaatsen van een bestelling binnen 24 uur te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doet u via info@rikus75.nl . Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Retourneren
Als het bestelde niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Het product moet dan binnen 14 dagen bij ons retour zijn ontvangen. Dit dient eerst gemeld te worden via info@rikus75.nl. Wij zullen de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in de staat te worden retour verzonden zoals door ons bij u aangeleverd, in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt. Het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de correcte retourzending worden terugbetaald.

Garantie
De producten die worden aangeboden door rikus75 zijn oude gebruikte producten, hierdoor kan rikus75 geen garantie bieden op deze producten. u kunt echter aanvullende informatie of foto`s aanvragen. Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.

Aansprakelijkheid
rikus75 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door gebruik van producten. Gebruik hiervan geschiedt op eigen risico. rikus75 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, vertraging of beschadiging van goederen bij verzending. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper.

Geschillen
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel rikus75 haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigen of consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht
rikus75 behoudt zich het recht de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantenbestand van rikus75 opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt rikus75 uw gegevens voor het toesturen van mailings. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2024 rikus75 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel